Valikko Sulje

PINNA skeittileirit ja koulut

PINNAN skeittileirit, koulut ja muu toiminta

PINNA skeittileirit järjestää monenlaista skeittitoimintaa, kuten skeittileirejä, skeittikouluja, skeittikerhoja, yksityistunteja sekä skeittipäiviä. Pidämme toimintaa yksityisasiakkaille, kaupungeille, kunnille, kouluille sekä yrityksille. 

PINNA skeittileirit on vuonna 2015 toimintansa aloittanut projekti, jonka tavoite on tuoda skeittaus kaikkien saataville, sekä innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan tämän erittäin monipuolisen ja hauskan lajin parissa.

Yksityishenkilöille

Skeittikoulut

Järjestämme skeittikouluja Lahdessa, keväällä ja syksyllä ulkona, talvella hallissa. Meidän skeittikouluissa mennään aina hauskanpito etusijalla, sitähän skeittaus on!

Aloittelijaryhmä sopii kaikille, ketä skeittaus kiinnostaa. Tässä ryhmässä tutustutaan skeittaukseen ja sen maailmaan monipuolisen ja hauskan tekemisen avulla. Omia varusteita ei tarvitse omistaa, kurssien hintaan kuuluu lainalauta, suojat ja kypärä tarvittaessa.

Jatkoryhmä sopii niille, ketkä vähän jo hallitsevat skeittilautaa, pääsevät liikkumaan itsenäisesti ja haluavat kehittää osaamistaan ja viihtyä lajin parissa.

Harrastajaryhmässä hiotaan skeittitaitoja opettelemalla uusia temppuja, kehitytään kokonaisvaltaisesti skeittareina niin laudan päällä, kuin kuin muutenkin.

Skeittikoulut toteutetaan aina neljän kerran kursseina, mutta osallistua voi myös kertamaksulla. Katso tapahtumakalenterista tulevat kurssit!

55€ / kurssi (sis. neljä harrastuskertaa, sekä varusteet tarvittaessa)
16€ / kertamaksu (sis. yhden harrastuskerran)

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat loistava tapa ottaa ensikosketukset skeittaukseen, tai kehittyä skeittarina oman tason ja tavoitteiden mukaan.

70€ / kerta
180 € / 3 kertaa

Kerta sis. 60 min yksilöllistä skeittiopetusta ja lainavarusteet (skeittilauta, suojat, kypärä) tarvittaessa!

Opettajana pääsääntöisesti toimii 17 vuoden skeittaus- sekä 7 vuoden skeittiopetuskokemuksella Wili Hämäläinen, Pinna Skateboarding perustaja.

Jo perinteeksi muodostunut Hämeenkosken skeittileiri

Kesällä 2022 kahdeksatta kertaa Hämeenkoskella pidettävä leiri järjestetään Jokipolulla, jossa pihalla kaksi skeittiramppia, trampoliineja, keinu (josta halukkaat voivat hyppiä veteen), nuotiopaikka, ulkopelimahdollisuudet, uintimahdollisuus, lautta ja kanootteja. Oleellisena osana leiripaikkaa toimii parin minuutin rullausmatkan päässä sijaitseva Hämeenkosken skeittiparkki. Lähiseudun muutkin parkit tulee tutuksi leirin aikana.

Vastuuohjaajana ja skeittauksen opetuksesta leirillä vastaa Pinnaskaten perustaja Wili parin tiimiläisen kanssa.

Leiri on viiden päivän mittainen (ma-pe), päivät alkavat aamusella (ryhmästä riippuen noin 8:30 tai 10:00) ja päättyvät iltapäivällä (16:30 tai 18:00). Kuljetukset Lahti-Hämeenkoski-Lahti, sekä reitinvarrelta, kuuluvat hintaan.

Lämmin ruoka, juomat ja välipalat sisältyvät myös ohjelmaan.

Varaa paikkasi ensi kesän leirille:

Kuvagalleria

Skeittileiri 2021

Skeittileiri 2020

Skeittileiri 2019

Vanhempien ja lasten kokemuksia:

“Lämmin kiitos tästä viikosta. On onni kun löydettiin skeittileiri lapsillemme tähän kesään ja toivottavasti tuleviin. Teette hienoa ja arvokasta työtä❣️Arvostan todella paljon teidän tyyliä ottaa kaikki huomioon ja se tunne mikä jo parkkipaikalla välittyy meille vanhemmille niin on todella lämmin ja iloinen meininki. Mitä se sitten onkaan leirillä! Wow! Tai tiedänkin, koska kotona sitä on hehkutettu!👌🏻Lapseni on elänyt elämänsä kesäviikon teidän kanssa ja palvoo teitä! 🤩Jos PinnaSkate juliste joskus painetaan missä olette niin me tilataan seinälle ainakin yksi! 😀Kiitos myös toisen lapsen huomioimisessa. Hän on hitaasti lämpenevä ja myös samalla ujo. Hänelle tämä viikko oli kasvamista isommaksi tytöksi ja opettelua olemalla kotoa pois. Ja myös sitä hengailua, että skeittaukseen tutustumista. Hän itse juuri sanoi, että haluaa ensi kesänä uudestaan. Ehkä ensi kesänä hän on uskaliaampi! Kiitos myös näin vanhempana, saatiin ekaa kertaa viisi päivää levätä sitten vuoden 2009. Isoja ja tärkeitä hetkiä meidän perheelle ollut tämä viikko, jokaiselle meistä.💜 KIITOS!🙏🏻

“Moikka, kiitos hienosta leiristä! Lapsen mielestä oli maailman paras leiri ikinä ja tätä hän huusikin Hämeenkoskelta Kukonkoivuun asti useamman kymmenen kertaa avoimesta auton ikkunasta ulos: “Pinna skeittileiri on paras leiri ikinä menkää kaikki sinne! PINNAAA! “ 😆 Toisen lapsen mielestä “ihan paras leiri ja sikahauskaa ja maailman kivoimmat ja kiltit ohjaajat ja ihan kamalan haikea tunne, että leiri on loppu ja että pitää odottaa koko vuosi ennen kuin pääsee uudestaan.” Molemmilta leiriläisiltä tuli autossa pieni haikeusitku ja eipä kummallekaan ole aiemmin mistään tämmöisestä noita fiiliksiä tullut, joten veikkaan että arvio 100/10 olisi alakanttiin arvioitu. Ehkä vähintään 1000/10. 🔥🔥🔥

“Aikuisen näkökulmasta leiri näyttäytyi tosi hauskalta, sellaiselta jossa lapset saa itseluottamusta ja itsetunnon kohotusta sen lisäksi että oppivat uutta. Huomioitte ihanasti jokaisen leiriläisen ja rohkaisitte kokeilemaan ja tulemaan mukaan. Yhteishenki ja kaikkien kannustaminen tuli hyvin läpi huoltajille asti. Tosi tärkeää nähdyksi tulemista ja hyväksytyksi kokemista koko viikon verran. Oli ilo nähdä ohjaajien heittäytyvän ja innostavan ja innostuvan – silloin lapsetkin heittäytyy ja innostuu. (Täähän oli semmoinen leiri, jonne olis itsekin halunnut pienenä päästä!) Kuulemma pitää varata jo ensi vuodelle leiripaikat molemmille. Kiitos koko teidän poppoolle!”

PINNAN palvelut kouluille, kunnille ja yrityksille

Toteutamme kouluille ja kunnille skeittileirejä, skeittikouluja, liikuntatunteja, tapahtumia, teemapäiviä sekä iltapäivätoimintaa koulun jälkeen, kaikki tietysti skeittauksen parissa. Tuomme mukanamme aina myös lainavarusteita, jotta jokainen kiinnostunut pääsee osallistumaan pienellä kynnyksellä. Räätälöimme toiminnan tarpeisiin sopivaksi ja käytännön asiat sovitaan tapauskohtaisesti. Olemme myös avoimia ideoille ja ehdotuksille!

Skeittaus on fyysisesti monipuolinen, psyykkisesti kasvattava, kustannuksiltaan ja hiilijalanjäljeltään erittäin maltillinen, sekä kovassa nosteessa oleva laji. Se on urheilua, taidetta, itseilmaisun kanava, elämäntapa, kenelle mitäkin. Haluamme toiminnallamme tuoda skeittausta mahdollisimman monen ulottuville.

Autamme myös mielellään skeittaukseen liittyvien hankkeiden ja kysymysten kanssa ilmaiseksi. On hyvin kannattavaa, ellei jopa pakollista olla lajiasiantuntija mukana skeittaukseen liittyvässä hankkeessa. Jos me emme osaa tai pysty auttamaan, tiedämme varmasti jonkun, joka pystyy.

Skeittileirit

PINNA skeittileirit järjestää super suosittuja skeittileirejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin harrastajillekin. Niillä skeittiohjauksen lisäksi tutustutaan skedemaailmaan monipuolisen tekemisen kautta ja ennen kaikkea pidetään kivaa.

Olemme järjestäneet skeittileirejä kunnille ja kaupungeille tilauksesta ympäri suomea esimerkiksi kunnan liikuntaleirinä. Käytännön asiat sovitaan tapauskohtaisesti.

Käy tsekkaamassa skedeleiri -somet.

Skeittikoulut

Skeittikouluja  on mahdollista järjestää kurssimuotoisesti esimerkiksi 4 kerran kursseina tai viikoittaisena harrastustoimintana talvella skeittihalleissa, lumettomana aikana skeittiparkeilla.

Ryhmien määrää ja kokoja sovelletaan taitotason ja tavoitteiden mukaan, mutta yleisesti ainakin kaksi ryhmää olisi hyvä olla: aloitteljat ja harrastajat.

Skeittikerhot

Pidämme skeittikerhoja esimerkiksi kouluilla iltapäivä- ja liikuntakerhotoimintana. Skeittikerhoissa tutustutaan skeittimaailmaan sekä opetellaan skeittaamaan monipuolisen ja hauskan ohjelman kautta, jota sovelletaan ryhmän kokoon, taitotasoon sekä toiveisiin sopivaksi.

Skeittikerhoa varten ei tarvitse skeittipaikkaa, tasainen, tarpeeksi tilava asvalttialue (esim. parkkipaikka) riittää hyvin. Tuomme paikalle myös lainavarusteet, jotta jokainen skeittauksesta kiinnostunut pääsee osallistumaan pienellä kynnyksellä.

Tapahtumat

Suunnittelemme ja toteutamme myös liikuntapäiviä, skeittiparkin avajaisia ja kaikenlaisia tapahtumia skeittauksen parissa.

Tapahtumissa voimme suunnitella ja toteuttaa sovitusti osan ohjelmasta, tai koko tapahtuman. Kuulemme myös erittäin mielellämme toiveita ja ehdotuksia!

Listan PINNAN kunnille ja kouluille järjestämästä toiminnasta 2015-2021 voit ladata pdf-muodossa tästä: PINNA ansioluettelo

Kysy lisää PINNAN
palveluista ja toiminnasta:

  Asiakkaiden kokemuksia:

  ”Voin lämpimästi suositella Pinnan skeittileiriä. Palaute leiriläisiltä oli erittäin positiivista ja kaikki yhteydenpito ja sopiminen oli ohjaajien kanssa erittäin sujuvaa ja toiminta luotettavaa.”

  Elisa Männistö
  Nuorisopalvelujohtaja
  Ylivieskan kaupunki

  ”PINNAN ohjaajat ovat luotettavia, ammattitaitoisia ja innostavia. Ohjaajat ottivat leirillä jokaisen taitotason huomioon ja lapset saivat hyviä neuvoja sekä ohjausta skeittauksen saloihin. Lapsilla oli tosi hauskaa ja tätä leiriä muisteltiin ilolla vielä pitkään jälkeenpäin! Olemmekin saaneet kyselyitä uuden skeittileirin järjestämisestä! Suosittelen!”

  Niina Himanka
  Nuorisonohjaaja