Valikko Sulje

Pinna Skeittileirit -toiminta

Pinna Skeittileirit -toiminta

(skeittikoulut, skeittileirit ja paljon muuta)

Pinna Skeittileirit järjestää monenlaista skeittitoimintaa suoraan harrastajille, sekä sisällöntuottajana kaupungeille, kunnille, kouluille, ja yrityksille ympäri Suomen. Toimintaa on mm. skeittileirit, skeittikoulut, skeittitapahtumat, ja -työpajat, sekä yksityistunnit.

Pinna Skeittileirit on on Pinna Skateboarding -brändin oheen vuonna 2015 perustettu toimija, jonka suurin tavoite on tuoda skeittaus positiivisessa valossa ja helposti lähestyttävänä mahdollisimman monen ulottuville tarjoamalla laadukas ja selkeä harrastusalusta, sekä työkalut omaehtoiseen harrastamiseen.  

Toiminta kumpuaa intohimon lisäksi järjestäjien omiin kokemuksiin skeittauksen monipuolisista hyödyistä, sekä sen tarjoamista työkaluista osana kokonaisvaltaisen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin edistämistä yksilöissä, sekä yhteisössä.

Tutustu tulevaan toimintaan ja varaa paikkasi:

Yksityishenkilöille

Skeittikoulut

Skeittikoulut on loistava paikka ottaa ensikosketukset skeittaukseen ja innostua, kehittää taitoja, lisätä itsevarmuutta, tavata skeittareita ja ennenkaikkea pitää hauskaa!

Skeittikouluja pidetään kurssimuotoisesti, osana isompia tapahtumia, sekä viikoittaisena harrastustoimintana Lahdessa tammikuusta 2023 alkaen.

Skeittikouluissa on aina lainavarusteet osallistujien käytettävissä ja hyvä ryhmä löytyy kaiken ikäisille aina ensikertalaisista kokeneempiinkin skeittareihin!

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat loistava tapa ottaa ensikosketukset skeittaukseen, tai kehittyä skeittarina oman tason ja tavoitteiden mukaan.

70€ / kerta
180 € / 3 kertaa

Kerta sis. 60 min yksilöllistä skeittiopetusta ja lainavarusteet (skeittilauta, suojat, kypärä) tarvittaessa!

Opettajana toimii pääsääntöisesti 18 vuoden skeittaus- sekä 8 vuoden skeittiopetuskokemuksella Wili Hämäläinen, Pinnan perustaja.

Skeittileireistä, minitoureista, tapahtumista, skeittiohjaajien koulutuksesta ja muista toimintamuodoista lisää alempana!

Harrastusryhmät Lahdessa, kausi 2023-2024

Kauden 2023-2024 viikoittaiset harrastusryhmät Lahdessa alkavat marraskuussa Vipukulman skeittihallissa. Kausi kestää marraskuusta huhtikuun loppuun – aikavälillä 8.11.2023-25.4.2024 – ja se pitää sisällään yhteensä 22-23 harrastuskertaa per ryhmä. Oman ryhmän lisäksi on mahdollista osallistua myös avoimen ryhmän tunneille.

Huom. Ei toimintaa Itsenäisyyspäivänä (6.12.2023, vk 49), joulukuun “välipäivinä” (25.-31.12.2023, vk 52), eikä talvilomalla (26.2.-3.3.2024, vk 9).

Mukaan voi ilmoittautua koko kaudeksi, kuukaudeksi kerrallaan tai yksittäisille kerroille. 

Ryhmät:

Aloittelijat

(keskiviikkoisin klo 17:00-18:00)

Ryhmä sopii kaikille skeittauksesta kiinnostuneille ja vasta-alkaneille. Tavoittena on tutustua skeittauksen maailmaan ja oppia uutta monipuolisen ja hauskan ohjelman kautta.

Jatkajat 

(keskiviikkoisin klo 18:15-19:30)

Jatkoryhmä on suunnattu jo perustaitoja laudalla hallitseville, jotka haluavat kehittää monipuolisuutta ja itsevarmuutta, opetella uutta, ja nauttia skeittauksesta entistä enemmän! 

Harrastajat

(torstaisin klo 17:00-18:30)

Harrastajaryhmä on tarkoitettu jo pidempään skeitanneille ja ryhmässä skeittitaitojen monipuolisen kehittämisen lisäksi sukelletaan syvemmälle skeittauksen maailmaan.

Aikuiset 

(torstaisin klo 18:45-20:00)

Aikuisten ryhmä on taitotasosta riippumatta kaikille aikuisille – tai ryhmän muuten hyväksi kokeville – suunnattu ryhmä,  jossa jokainen pääsee kehittymään oman tason ja tavoitteiden mukaan. 

Avoin ryhmä

(kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18:30-19:30)

Avoimen ryhmän tunneille ovat kaikki tervetulleita tasosta, iästä tai mistään muustakaan riippumatta. Tuntien sisältö määräytyy porukan mukaan, ollen enemmän yksilöllistä ohjeistusta ja itsenäistä skeittaamista . 

Tutustumiskerrat

Kaikille avoimet tutstumiskerrat on oiva tapa tutustua meininkiin, paikkaan ja porukkaan. 

Ensimmäinen kerta on ilmainen!

Tunnit tiistaisin klo 17:30-18:30 seuraavasti:

  • marraskuussa: 7. & 14.11.
  • joulu-huhtikuussa: kuukauden ensimmäisenä tiistaina

 

Skeittileiri Lahdessa 10.-14.6.2024

Ensimmäistä kertaa Lahdessa vuonna 2024 järjestettävä skeittileiri korvaa Hämeenkoskella vuosina 2015-2023 järjestetyn skeittileirin.

Leiripaikkana toimii talvella 2024 valmistunut Vipukulma Skatepark -skeittihalli, osoitteessa Vipusenkatu 25, Lahti.

Leirillä tutustutaan skeittauksen maailmaan ja hiotaan taitoja monipuolisen ja hauskan ohjelman kautta.

Aloittelijat -ryhmä (klo 9-15) sopii kaikille lajista kiinnostuneista vasta-alkajiin. Aiempaa kokemusta tai edes omia varusteita ei tarvitse olla, lainavarusteet saa paikanpäältä ja ne kuuluvat hintaan.

Jatkajat & edistyneet -ryhmä sopii jo perustaidot hallitseville ja edistyneemmille skeittareille. 

Leiri toteutetaan päivätoteutuksena ja leiripäivän pituus on 6 tuntia. Liikkuminen leiripaikalle on leiriläisten hoidettava itse.

Ohjauksesta leirillä vastaa Pinna Skeittileirit -toiminnan koulutetut ja ammattitaitoiset ohjaajat, sekä Pinna Skateboarding -tiimin jäsenet. 

Hinta 220€ pitää sisällään ohjelman lisäksi yhden lämpimän aterian, sekä välipalan jokaisena leiripäivänä. Lisäksi hintaan sisältyy myös yllätys Pinna -tuote. 

Varaa paikkasi ensi kesän leirille:

Vanhempien ja lasten kokemuksia:

“Lämmin kiitos tästä viikosta. On onni kun löydettiin skeittileiri lapsillemme tähän kesään ja toivottavasti tuleviin. Teette hienoa ja arvokasta työtä❣️Arvostan todella paljon teidän tyyliä ottaa kaikki huomioon ja se tunne mikä jo parkkipaikalla välittyy meille vanhemmille niin on todella lämmin ja iloinen meininki. Mitä se sitten onkaan leirillä! Wow! Tai tiedänkin, koska kotona sitä on hehkutettu!👌🏻Lapseni on elänyt elämänsä kesäviikon teidän kanssa ja palvoo teitä! 🤩Jos PinnaSkate juliste joskus painetaan missä olette niin me tilataan seinälle ainakin yksi! 😀Kiitos myös toisen lapsen huomioimisessa. Hän on hitaasti lämpenevä ja myös samalla ujo. Hänelle tämä viikko oli kasvamista isommaksi tytöksi ja opettelua olemalla kotoa pois. Ja myös sitä hengailua, että skeittaukseen tutustumista. Hän itse juuri sanoi, että haluaa ensi kesänä uudestaan. Ehkä ensi kesänä hän on uskaliaampi! Kiitos myös näin vanhempana, saatiin ekaa kertaa viisi päivää levätä sitten vuoden 2009. Isoja ja tärkeitä hetkiä meidän perheelle ollut tämä viikko, jokaiselle meistä.💜 KIITOS!🙏🏻

“Moikka, kiitos hienosta leiristä! Lapsen mielestä oli maailman paras leiri ikinä ja tätä hän huusikin Hämeenkoskelta Kukonkoivuun asti useamman kymmenen kertaa avoimesta auton ikkunasta ulos: “Pinna skeittileiri on paras leiri ikinä menkää kaikki sinne! PINNAAA! “ 😆 Toisen lapsen mielestä “ihan paras leiri ja sikahauskaa ja maailman kivoimmat ja kiltit ohjaajat ja ihan kamalan haikea tunne, että leiri on loppu ja että pitää odottaa koko vuosi ennen kuin pääsee uudestaan.” Molemmilta leiriläisiltä tuli autossa pieni haikeusitku ja eipä kummallekaan ole aiemmin mistään tämmöisestä noita fiiliksiä tullut, joten veikkaan että arvio 100/10 olisi alakanttiin arvioitu. Ehkä vähintään 1000/10. 🔥🔥🔥

“Aikuisen näkökulmasta leiri näyttäytyi tosi hauskalta, sellaiselta jossa lapset saa itseluottamusta ja itsetunnon kohotusta sen lisäksi että oppivat uutta. Huomioitte ihanasti jokaisen leiriläisen ja rohkaisitte kokeilemaan ja tulemaan mukaan. Yhteishenki ja kaikkien kannustaminen tuli hyvin läpi huoltajille asti. Tosi tärkeää nähdyksi tulemista ja hyväksytyksi kokemista koko viikon verran. Oli ilo nähdä ohjaajien heittäytyvän ja innostavan ja innostuvan – silloin lapsetkin heittäytyy ja innostuu. (Täähän oli semmoinen leiri, jonne olis itsekin halunnut pienenä päästä!) Kuulemma pitää varata jo ensi vuodelle leiripaikat molemmille. Kiitos koko teidän poppoolle!”

Kaikki skeittaamaan -hanke

Kaikki skeittaamaan! -hanke rakentuu Pinna Skeittileirit -toiminnassa vahvasti vaikuttaneen “skeittaus mahdollisimman monen saataville, mahdollisimman helposti lähestyttävästi” -ajatuksen ympärille. Hankkeen tavoitteet on laadittu potentiaaliset harrastajat, jo skeittausta harrastavat, sekä yleisesti lajin ja toiminnan kehittyminen mielessä pitäen. Kaikki tavoitteet ja hankkeen toiminta pyrkii Pinnan arvojen mukaisesti edistämään myös laajempia tavoitteita, kuten tasa-arvon, ympäristötietoisuuden, sekä yleisesti hyvinvoinnin lisäämistä. 

Olemme saaneet Opetus- ja kulttuuirministeriön jakamaa seuratukea Kaikki skeittaamaan! -hankkeen toteuttamiseen. 

Minitourit

Paku täyteen porukkaa ja menoksi! Minitourilla kierretään skeittiparkkeja ja -spotteja, skeitataan, kuvataan skeittausta ja vietetään hyvää aikaa!

Tourin pituus vaihtelee muutamasta tunnista koko päivään. Seuraavat tourit löydät tapahtumakalenterista. 

Harrastusryhmien lisääminen

Kartoitamme mahdollisuutta lisätä harrastusryhmiä säännölliseen harrastustoimintaan osana hanketta hallikauden alkaessa syksyllä 2024.

Tälläisiä ryhmiä voisi olla esimerkiksi  perhe-ryhmä, sekä ryhmä erityistukea tarvitseville. 

KSP -tapahtumasarja

Osana Kaikki skeittaamaan -hanketta toteutamme pienemmistä tapahtumista koostuvan KSP (Kaikki skeittaamaan by Pinna Skateboarding) -tapahtumasarjan. Tapahtumat järjestetään Lahdessa ja sen lähialueella. 

Tapahtumat pitävät sisällään ilmaista skeittikoulua ja skeittikokeilupisteen lainavarusteineen, skeittikisoja, toiminnan kehitys -työpajaa, jossa jokainen pääsee esittämään toiveitaan ja vaikuttamaan paikalliseen toimintaan, sekä ennenkaikkea hyvää ja turvallista yhdessäoloa ja harrastamista!

Kisoista palkitaan jokaisessa tapahtumassa erikseen, mutta tapahtumasarjan viimeisessä tapahtumassa palkitaan myös koko sarjan onnistujat. 

Skeittiohjaajien koulutus

Järjestämme skeittiohjaajien koulutusta sekä seurassa toimiville henkilöille, että halukkaille ulkopuolisille. Osana koulutukseen kuuluu myös mukana toiminnassa “harjoittelijana” toimiminen. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä seurassa kertaluontoisissa toiminnoissa, mutta myös pidempiaikaisesti.

PINNAN palvelut kouluille, kunnille ja yrityksille

Toteutamme kouluille ja kunnille skeittileirejä, skeittikouluja, liikuntatunteja, tapahtumia, teemapäiviä sekä iltapäivätoimintaa koulun jälkeen, kaikki tietysti skeittauksen parissa. Tuomme mukanamme aina myös lainavarusteita, jotta jokainen kiinnostunut pääsee osallistumaan pienellä kynnyksellä. Räätälöimme toiminnan tarpeisiin sopivaksi ja käytännön asiat sovitaan tapauskohtaisesti. Olemme myös avoimia ideoille ja ehdotuksille!

Skeittaus on fyysisesti monipuolinen, psyykkisesti kasvattava, kustannuksiltaan ja hiilijalanjäljeltään erittäin maltillinen, sekä kovassa nosteessa oleva laji. Se on urheilua, taidetta, itseilmaisun kanava, elämäntapa, kenelle mitäkin. Haluamme toiminnallamme tuoda skeittausta mahdollisimman monen ulottuville.

Autamme myös mielellään skeittaukseen liittyvien hankkeiden ja kysymysten kanssa ilmaiseksi. On hyvin kannattavaa, ellei jopa pakollista olla lajiasiantuntija mukana skeittaukseen liittyvässä hankkeessa. Jos me emme osaa tai pysty auttamaan, tiedämme varmasti jonkun, joka pystyy.

Skeittileirit

PINNA skeittileirit järjestää super suosittuja skeittileirejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin harrastajillekin. Niillä skeittiohjauksen lisäksi tutustutaan skedemaailmaan monipuolisen tekemisen kautta ja ennen kaikkea pidetään kivaa.

Olemme järjestäneet skeittileirejä kunnille ja kaupungeille tilauksesta ympäri suomea esimerkiksi kunnan liikuntaleirinä. Käytännön asiat sovitaan tapauskohtaisesti.

Käy tsekkaamassa skedeleiri -somet.

Skeittikoulut

Skeittikouluja  on mahdollista järjestää kurssimuotoisesti esimerkiksi 4 kerran kursseina tai viikoittaisena harrastustoimintana talvella skeittihalleissa, lumettomana aikana skeittiparkeilla.

Ryhmien määrää ja kokoja sovelletaan taitotason ja tavoitteiden mukaan, mutta yleisesti ainakin kaksi ryhmää olisi hyvä olla: aloitteljat ja harrastajat.

Skeittikerhot

Pidämme skeittikerhoja esimerkiksi kouluilla iltapäivä- ja liikuntakerhotoimintana. Skeittikerhoissa tutustutaan skeittimaailmaan sekä opetellaan skeittaamaan monipuolisen ja hauskan ohjelman kautta, jota sovelletaan ryhmän kokoon, taitotasoon sekä toiveisiin sopivaksi.

Skeittikerhoa varten ei tarvitse skeittipaikkaa, tasainen, tarpeeksi tilava asvalttialue (esim. parkkipaikka) riittää hyvin. Tuomme paikalle myös lainavarusteet, jotta jokainen skeittauksesta kiinnostunut pääsee osallistumaan pienellä kynnyksellä.

Tapahtumat

Suunnittelemme ja toteutamme myös liikuntapäiviä, skeittiparkin avajaisia ja kaikenlaisia tapahtumia skeittauksen parissa.

Tapahtumissa voimme suunnitella ja toteuttaa sovitusti osan ohjelmasta, tai koko tapahtuman. Sisältö räätälöidään aina paikan, kohderyhmän sekä toiveiden mukaan. 

Listan PINNAN kunnille ja kouluille järjestämästä toiminnasta 2015-2021 voit ladata pdf-muodossa tästä: PINNA ansioluettelo

Kysy lisää PINNAN
palveluista ja toiminnasta:

  Asiakkaiden kokemuksia:

  ”Voin lämpimästi suositella Pinnan skeittileiriä. Palaute leiriläisiltä oli erittäin positiivista ja kaikki yhteydenpito ja sopiminen oli ohjaajien kanssa erittäin sujuvaa ja toiminta luotettavaa.”

  Elisa Männistö
  Nuorisopalvelujohtaja
  Ylivieskan kaupunki

  ”PINNAN ohjaajat ovat luotettavia, ammattitaitoisia ja innostavia. Ohjaajat ottivat leirillä jokaisen taitotason huomioon ja lapset saivat hyviä neuvoja sekä ohjausta skeittauksen saloihin. Lapsilla oli tosi hauskaa ja tätä leiriä muisteltiin ilolla vielä pitkään jälkeenpäin! Olemmekin saaneet kyselyitä uuden skeittileirin järjestämisestä! Suosittelen!”

  Niina Himanka
  Nuorisonohjaaja