Valikko Sulje

Pinna Skateboarding

Pinna skateboarding

Pinna Skateboarding ajatus sai alkunsa vuonna 2013 Helsinki Hookup -skeittitapahtumassa, kun erilaisten logojen ja merkkien keskellä 13-vuotiaan skeittarin äiti kyseli pojaltaan eri skeittimerkeistä.. Pari kuukautta päässä pyörinyt idea konkretisoitui kouluprojektin muodossa: logon ja nimen suunnittelu, ekat Pinna -paidat, somekanavat ja yhdessä skeittaamista.

Pienen skeittiporukan pientä kivaa.

Sen suurempia ajattelematta homma on kehittynyt pikkuhiljaa pienin askelin: ekat paidat 2013, ekat dekit 2017, ensimmäinen “PINNA S.K.A.T.E. -turnaus ja skeittisessarit” -tapahtuma 2020, nettikauppa 2021, ensimmäinen skeittileffa vuonna 2022, mitä seuraavaksi?

PINNA l -skeittielokuva

Pinnan alkuajat klippejä kuvattiin someen kavereiden kanssa sen enempää ajattelematta. 2019 Pinna -tiimi rupesi saamaan nykyistä muotoaan ja vuonna 2020 ajatus elokuvasta alkoi kutkuttamaan ja myöskin olemaan ajankohtainen tiimin vakiintuessa. Kesällä 2021 hommattiin eka videokamera elokuvaa varten, jolloin kuvaaminen pääsi alkamaan.

“PINNA l” on ensimmäinen, mutta ei missään nimessä meidän viimeinen leffa. Nälkä kasvaa syödessä ja haippi leffojen kuvaamiseen ja tekemiseen kasvaa tehdessä.

PINNA S.K.A.T.E. turnaus ja skeittisessarit

PINNA S.K.A.T.E. turnaus ja skeittisessarit -tapahtuma on Lahdessa Launeella ensimmäistä kertaa vuonna 2020 järjestetty skeittitapahtuma. Pääeventtinä flätti S.K.A.T.E. -turnaus useassa sarjassa, jonka ohessa best trick skaboja ja erikoiskisaa. Skeittauksen lisäksi kulttuuri ja taide eri mudoissa on vahvasti läsnä tapahtumassa mm. live DJ:n, live esiintyjien ja vuosittain vaihtuvien ohjelmasisältöjen muodossa. 

Alla fiilistelyvideo vuoden 2022 tapahtumasta: